Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Etle tırnak gibiyiz”

Çanakkale Belediyesi ile Kepez Belediyesi arasında akıllı bisiklet sistemi olan ÇABİS’in ortak protokolü imzalandı. ÇABİS’in Kepez’deki ilk istasyonunun açılışı yapıldı. Düzenlenen törende Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “Artık Çanakkale ve Kepez etle tırnak gibidir. Birlikte hareket edilmesini engelleyecek bir sorun bulunmamaktadır” ifadelerinde bulundular.

Çanakkale Belediyesi ile Kepez Belediyesi arasında dün saat 11.00’de ÇABİS protokolü imzalandı. Çanakkale’de uzun zamandır kullanılan ve kentliler tarafından takdir gören akıllı bisiklet uygulaması ÇABİS’in ilk istasyonu, Kepez Belediyesi önünde açıldı. Açılışa; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Çanakkale ve Kepez Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“Nüfuslar artıyor sorunları çözmek için çaba gösteriyoruz”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Bugün burada Kepez Belediyemizle bir ulaşım alanında iş birliği protokolü imza töreninde bir aradayız. Biliyorsunuz ki Kepez Belediyesi’nde ulaşım konusunda birlikte hareket ediyoruz. Ben Başkanı otobüs alması konusunda teşvik ediyorum. Nüfuslarımız artıyor, güzergahlardaki ortak sorunları birlikte, ilgili bürokratlarımızla çözme noktasında çaba gösteriyoruz.

“Çanakkale ile Kepez’in birlikte hareket etmesini engelleyecek bir sorun yoktur!”

ÇABİS sistemini Kepez’de uygulamak için buradayız. Çanakkale ile Kepez’in artık birlikte hareket etmesini engelleyecek hiçbir sorun yok. Kepez ile bir birlikteliğimiz var. Her türlü yeniliği Kepez’de bundan böyle paylaşacağız. Şu anda ÇABİS istasyon sayısı 21’e çıkmış durumdadır. Kepez ile birlikte hareket edeceğiz. Tüm teknolojik gelişmeler konusunda Kepez ile iş birliği içerisinde olacağız. Kentlerimizi geliştirmek durumundayız” dedi.

“Çanakkale ve Kepez artık etle tırnak gibi olmuştur”

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “ÇABİS istasyonları ile Çanakkale ve Kepez’in her yerine kesintisiz ulaşım imkanı sağlayacağız. Çanakkale ve Kepez artık etle tırnak gibi oldu. Kepez’den Çanakkale’ye giden öğrenci kardeşlerimiz var. Kepez’den Çanakkale’ye çalışmaya giden vatandaşlarımız var. Hayatın her alanında Çanakkale ve Kepez beraberdir. Bundan sonra iki belediyenin birlikte yaratacağı sinerji ile bundan sonraki çalışmalarımızın adımını atacağız” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech