Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkek’ten Kuzu’ya sitem: “Sarılıp teşekkür ettiğinizi ne çabuk unuttunuz?”

AK Partili Burhan Kuzu’nun,

AK Partili Burhan Kuzu’nun, FETÖ’nün siyasi ayağı olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret etmesine CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek tepki gösterdi.

Genel Başkanınız Erdoğan tankların önünde mi durdu? Halkla birlikte sokağa mı çıktı? Binali Yıldırım tünelde saklanmadı mı? Darbe girişimi bastırıldı, sonra meydana çıkıldı! O gece Mecliste vekillerimize sarılıp teşekkürler ettiğinizi ne çabuk unuttunuz?

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun “FETÖ’nün siyasi ayağını soranlara çok basit bir örnek vermek istiyorum. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız öldürülmek istenirken, FETÖ’cülerden aldığı izinle tankların arasından Atatürk Havalimanından kaçan Kimdi? Oradan başlayalım işe” yönündeki sözlerinin ardından CHP kanadından tepki gecikmedi.

CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Burhan Kuzu’yu hedef olan sözlerindeGenel Başkanınız Erdoğan tankların önünde mi durdu? Halkla birlikte sokağa mı çıktı? Binali Yıldırım tünelde saklanmadı mı? Darbe girişimi bastırıldı, sonra meydana çıkıldı! O gece Mecliste vekillerimize sarılıp teşekkürler ettiğinizi ne çabuk unuttunuz?” ifadelerini kullandı.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech