Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye 27.si Çanakkale’den!

Haziran ayının ikinci hafta

Haziran ayının ikinci hafta sonu gerçekleşen Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı. Yaklaşık iki buçuk milyon öğrencinin geleceğini şekillendiren üniversiteye giriş sınavının sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte Fen Lisesi ve Fen-Mat Eğitim Kurumları öğrencisi olan Gizem ‘den Çanakkale’ye sevindirici bir haber geldi. Türkiye 27.si , Çanakkale 1.si olan Gizem Ergin gururumuz oldu.

Gizem Ergin’in başarı hikayesinin altında önemli detaylar bulunuyor. Yaklaşık iki yıl boyunca akıllı telefon kullanmayan ve kendisine verilen ödevleri harfiyen yerine getiren Ergin için başarı kaçınılmaz oldu.

Fen-Mat Eğitim Kurumları Kurucusu Halil Kartay, “ Öncelikle Gizem’i tebrik ediyor, bize ve Çanakkale’ye bu gururu yaşattığı için onu gözlerinden öpüyorum. Elde edilen başarının en büyük mimarının öğrencinin kendisi olduğuna inanan bir eğitimciyim. Bu başarı hikâyesinin asıl mimarı da Gizem’in kendisidir. Daha sonra okulunun katkısı, ardından da Fen-Mat ekibinin tuz biber olabilmesidir.

“Başarı kaliteli bir ekip gerektirir”

Böylesine bir başarıya tuz biber olabilmek kaliteli bir ekip gerektirir. Ekibinizin başarısı sizin başarınızdır. Bu vesileyle çalışma arkadaşlarımın da her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca Çanakkale 2.si ve Türkiye 82.si olan öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bu öğrencimle birlikte gece gündüz ders çalışan, emek veren tüm öğrencilerimi yürekten kucaklıyorum…

“Yeni nesil sorular üzerine çalıştık”

Gizem’le ‘’yeni nesil sorular’’ üzerinde çalıştık. Yeni nesil soruların keşfi, analizi ve çözüme kavuşması noktasında ekipçe yaptığımız çalışmalar,  Gizem’in de bu tarz sorular üzerinden verilen ödevlendirmeleri eksiksiz tamamlaması başarıyı kaçınılmaz hale getirdi.

“Fedakarlık, plan ve inanç”

Bir eğitimci olarak başarının sırrını ‘’fedakârlık, plan ve inanç ‘’ üçlüsüyle açıklayabilirim. Nitekim iki yılı aşkın bir süredir Gizem’in başarısının da, bu üçlüden geldiğine şahit oldum. Buradan hareketle tüm öğrenci kardeşlerime tavsiyem bu üçlü tespiti unutmayıp  bir an önce bu sürece uyum sağlamaları ve  hedefe odaklanmalarıdır…” cümleleri ile başarının nasıl geldiğini değerlendirdi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech