Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Eğitim

Yaz Bilim Kampı son buldu

“Sihirli Dünyalara Açılan Kapılar ve Bilime Yolculuk” yaz bilim kampı sona erdi. TÜBİTAK projesi olan yaz bilim kampının sertifika töreni ise Parion Otel’de yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi elemanlarından Öğr. Gör. Arzu Bayındır tarafından hazırlanan ve proje yürütücülüğünü yaptığı, yaz bilim kampı, 2019 TÜBİTAK projesi 3. Dönemi sertifika töreni Parion Otel’de gerçekleşti. Parion Otel’de düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanvekili olarak Egemen Ergun katıldı.

24 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında konaklamalı, altışar günlük programlarla üç dönem olarak, Çanakkale’de gerçekleştirilen, Küçükkuyu, Biga, Eceabat, Ezine, Lapseki, Ayvacık ilçelerinde öğrenim gören 12 yaş grubu 20 öğrencinin katılımları ile tamamlandı.

Projede kamp etkinliklerinde yaş grubu dikkate alınarak ana yerleşkenin Çanakkale Özel Koleji olduğunu, ÇOMÜ Terzioğlu ve Eğitim Fakültesi Yerleşkesi’nin tüm eğitim alanları ile Çanakkale ilinin doğal ve kültürel kaynaklı eğitim ortamları eğitim amaçlı kullanıldı. Aynı zamanda Astrofizik Araştırma Merkezi Ulupınar Gözlemevi’de eğitim amaçlı kullanıldı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech