Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçeliler Çanakkale’de buluşacak

Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni

Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni yönetimi önderliğinde, Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla büyük bir organizasyona imza atılacak. Yaklaşık 800 Fenerbahçeli düzenlenecek olan etkinlikte bir araya gelecekler.

Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla, Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği kolları sıvadı. Dernek 17 Temmuz günü saat 20.00’da Balıkçı 286’da geniş bir katılımla bir yemek organizasyonu düzenleyecek. Düzenlenecek olan etkinliğe, Fenerbahçe Yönetim Kurulu’ndan isimler ve eski futbolcularda katılacak. Etkinlik Fenerbahçe TV tarafından da ekranlarda yayınlanacak.

Düzenlenecek olan etkinlikle ilgili Derneğin Başkanı Opr. Dr. Ali Güven Serçe gazetemize açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği Şube Başkanı Opr. Dr. Ali Güven Serçe, “Biz bu yılın başında Fenerbahçe yönetimini devir aldık. Yeni bir ekiple yeni bir ruhla, Çanakkale’de Fenerbahçe’yi layık olduğu yere getirmeye çalışacağız. Artık bu dernekler sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olma özelliği göstermektedirler. Toplum yaşamında çok önemlidirler.

Fenerbahçe’nin resmi spor okulları da Çanakkale’de faaliyetteler. Onların etkinliklerini ve sporcu sayılarını arttırmak istiyoruz. Şu anda bünyemizde kaliteli sporcularımız var. Bunun dışında bu aktiviteleri yapabilmek için bir buluşma yemeği ayarladık. Organize edeceğimiz etkinliğin Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne denk gelmesini düşündük. 17’sinde yer ayarlayabildik. Hem de Çanakkale’nin plakası olduğu için…

Yaklaşık 700-800 kişinin katılacağı bir yemek organizasyonu olacak. Fenerbahçe Yönetim Kurulu’ndan misafirlerimiz olacak. Eski Fenerbahçeli futbolcularımız katılacaklar. Balo formatında büyük bir orkestra eşliğinde etkinlik gerçekleşecek. Fenerbahçe TV etkinliğimizi ulusala yayınlayacak.

Balıkçı 286’da ayın 17’sinde saat 20.00’de başlayacak…” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech