Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Oruçoğlu Kırkpınar’da

658. Kırkpınar Güreşleri’ne katılan

658. Kırkpınar Güreşleri’ne katılan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, burada güreş dünyasının saygın isimlerine Geyikli Yağlı Güreşlerini tanıttı.

Geyikli Belediyesi’nin haberine göre Belediye Başkanlığı görevine seçilmeden önce güreş ağalığı da yapmış olan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, ata sporumuz güreşe katkılarını sürdürüyor.

658.Kırkpınar Güreşleri’ne katılan Başkan Oruçoğlu, burada ünlü güreşçiler, güreş ağaları ve bu yılın Kırkpınar Güreş Ağası seçilen Seyfettin Selim ile biraraya geldi. Efsane Kırkpınar ağasını 24 Ağustos 2019 tarihinde Geyikli’de düzenlenecek yağlı güreşlere davet eden Başkan Oruçoğlu, Kırkpınar ağasından tam destek aldı.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “Geyikli; coğrafi, tarihi, turistik anlamda zenginliklere sahip. Arzumuz Geyikli’nin kültür, sanat, spor anlamında daha üst seviyelere erişmesidir. Bu anlamda ata sporumuz güreşi önemsiyoruz. Geyikli’de büyük bir toy düzenleyeceğiz. Geleneği geleceğe aktaracağız. 24 Ağustos’ta güreşin kalbi Geyikli Yağlı Pehlivan Güreşlerinde atacak. Kırkpınar ağamız başta olmak üzere, ciddi bir ilgiyle karşı karşıyayız. Değerli güreşçilerin, güreşseverlerin buluşma yeri Geyikli olacak.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech