Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO Heyeti’nden Eceabat’ta temaslar

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (ÇTSO), Meclis ve Meslek Komite temsilcilerinden oluşan heyet Eceabat ziyareti kapsamında Eceabat Belediye Başkanlığını ve Eceabat’ta faaliyet gösteren üyelerini ziyaret etti.

ÇTSO’nun haberine göre oda yönetim kurulu, meclis ve meslek komite üyelerinden oluşan bir heyet Eceabat ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Yalman, Mehmet Önen, Meclis Üyesi Ali Karaman ve 15 no’lu Meslek Komite Başkanı İlhami Yazıcı ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Çanakkale TSO Heyeti, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’yi makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Çanakkale’mizin her bir noktası, her ilçesi bizim için kıymetlidir. Ancak, tarihi ve doğal dokusu, Şehitliğimiz, kalelerimiz ile maneviyatımızdaki izleri Eceabat’ta bir başkadır. Çanakkale ruhunun doğduğu yerdir. Bu ruhu yaşatmak, geleceğe olan sorumluluğumuz ve ecdadımıza borcumuzdur. Başkan Sayın Zileli aynı zamanda bizim üyemizdir. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman birlikte yeni projeler üretebileceklerini belirterek ÇTSO Heyetine nazik ziyareti için teşekkür etti.

ÇTSO Heyeti ayrıca Eceabat’ta faaliyet gösteren; Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Suvla Şarapları Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Pazarbaşılar Gıda, Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret etti.

“ÜYELERİMİZİN BÜROKRATİK YÜKÜNÜ ÜZERİMİZE ALARAK ONLARIN TİCARETLERİNE YOĞUNLAŞMALARI ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu üye ziyaretleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmek ve bürokratik yüklerini azaltmak üzere çalışıyoruz. Üyelerimizin böylelikle kendiişlerine yoğunlaşarak, enerjilerini işlerini geliştirmeleri için harcamalarını istiyoruz. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Kodak Taşımacılık Yapı Mal. İnş. Pet. Tar. Ürün. Tic. Ltd Şti’nin yetkililerini ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu sayının artması en büyük arzumuz. Kendi sektörlerinde isim yapmış diğer üyelerimizi de ayrıca tebrik ediyor, Eceabat’a yaptıkları yatırımlar için teşekkür ediyorum Yönetim Kurulu olarak bu firmalarımıza her türlü desteğe ve fikre açığız.” Dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech