Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2019 Sezonunun İlk Ürünleri Geldi

Biga Ticaret Borsası, 2019

Biga Ticaret Borsası, 2019 yılının ilk mahsulleri olan buğday ve arpa ile sezonu açtı.

Biga Ticaret Borsası’nın haberine göre 2019 yılının ilk mahsulleri olan buğday ve arpa Borsa’ya geldi. Sezonun açılış konuşmasını yapan Biga TB Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, yeni sezonun üreticiler, üyeler ve tüccarlar için hayırlı olmasını ve altın değerinde bir sezon geçirilmesini temenni etti.

İhaleye Sezen Ticaret’den Faruk Sezen, Kaptanlar Un’dan Mustafa Karan, Manav Yem’den Kazım Manav, Deniz Ticaret’ten Fahrettin Deniz, Okyay Un’dan Mesut Okyay, Mis Yem’den Bülent Baş ve Ali Çetin Tarım Ürünleri’nden Ali Çetin katıldılar.

Sezonun ilk buğdayı Abdiağa köyünden Recep Çınar tarafından getirildi. 1,467 lira fiyatla satılan buğday Okyaylar Gıda Sanayi tarafından alındı. Sezonun ilk arpalarından biri Karabiga’dan Hüseyin Özderim tarafından getirildi ve Misyem tarafından 1,173 lira fiyatla alındı. Diğer arpa Adliyeköy’den Ahmet Arslan tarafından getirildi ve 1,177 lira fiyatla Manav Yem Sanayi tarafından alındı.

İhale sonunda Recep Çınar’a hediyesini başkan Mesut Okyay, Hüseyin Özderim’e hediyesini Bülent Baş, Ahmet Arslan’a hediyesini meclis başkanı Fahrettin Deniz verdiler.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech