Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneşhan’dan, Tatlı’ya tepki

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personeli olan Ömer Tatlı geçtiğimiz günlerde “CHP Türkiye’nin birleştirici gücü değil, terör örgütlerinin arka bahçesi, bölücü bir katliam müessesesidir” cümlelerini sosyal medyada paylaşmıştı. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, konuyla ilgili tepkide bulundu. Gerekli işlemler yapılacaktır dedi.

ÇOMÜ personeli Ömer Tatlı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ilginç paylaşımlarda bulunmuştu. Bu paylaşımlar kısa sürede sosyal mecraca yayınlanarak oldukça tepki görmüştü. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan dün konuya tepki gösterdi.

Güneşhan, “Biz, bu şahısla ilgili, sayın rektörün gereğini yapmasını talep edeceğiz. Daha rektörü ziyaret edemedik. Bu konudaki hassasiyetimizi, sayın rektöre ileteceğiz. Hukukçularımızla görüşeceğiz. Çanakkale kamuoyunun rahatsızlıklarını, sayın rektöre ileteceğiz, gereğinin yapılmasını isteyeceğiz” dedi.

“Mobing iddiaları külliyen yalandır!”

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan açıklamada kendisine sorulan bir soruya basın mensuplarının önünde cevap verdi. Arslan’a Kepez Belediyesi’nin personelin maaşını yatırmadığı, mobing uygulandığı iddialar olduğu iletildi. Bu iddialara ne cevap vereceği soruldu.

Arslan konuyla ilgili, “Külliyen yalan! Mobing uygulandığı külliyen yalandır! Sizler gidin, işçilerle size özel salon tahsis edelim, birebir görüşün, sonuçları kamuoyuna açıklayın. Benim tarafımdan bir personele mobing uygulanmadı. Şu anda 236 personelimiz var, bu personellerimizden mobing uygulanan ve yeri değiştirilen 5 kişi bile yok. 236 kişi ile tek tek görüşebilirsiniz. Memnuniyet oranı yüzde 98 çıkmazsa ben bu konuları sizlerle tartışmaya hazırım.

Kepez Belediyesi’nde mobing ne zaman uygulandı bunu herkes biliyor. Seçim öncesinde 17 personel istihdam edilmiş. Mart 28’de bile personel istihdam edilmiş. Bu personeller İŞKUR üzerinden asgari ücretle alınmış. Bu personellerimiz 6 ay süre ile deneme süreci kapsamında çalıştıktan sonra, sözleşmeleri imzalanacaktır” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech