Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale’ye yakışan bir kütüphane olacak”

Akıbeti ne olacağı merak

Akıbeti ne olacağı merak edilen Arkeoloji Müzesi, dün itibariyle Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğüne İl Halk Kütüphanesi hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsisi edildi. İl Halk Kütüphanesi Müdürü Osman Zeki Coşar, tahsisin ardından gazetemize yaptığı açıklamada projeyi okullar açılmadan tamamlamayı hedeflediklerini aktardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğüne tahsis edilen Arkeoloji Müzesi, İl Halk Kütüphanesi olarak hizmet verecek. 6 bin 783 metrekare alana sahip olan müzenin projesi dün itibariyle uygulanmaya başlandı.

Müzenin kütüphane için tahsisini teslim alan Osman Zeki Müdür Coşar, gazetemize açıklamalarda bulundu. Modern ve Çanakkale’ye yakışan çok geniş bir kütüphaneye sahip olacaklarının müjdesini veren Coşar, çalışmaların derhal başladığını kaydetti. Coşar, projenin tamamlanma süresinin kasım olarak belirlendiğini ancak başarılı bir müteahhidin çalışması nedeniyle okullar açılmadan kütüphanenin hizmete gireceğini planladıklarını kaydetti.

 “OKUYUCULARIMIZ ÖZLEMLE BEKLİYOR”

Coşar, “İlimiz Atatürk caddesinde bulunan arkeoloji müzesi binası 18.06.2019 Bugün Bakanlığımız Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğüne İl Halk Kütüphanesi hizmetlerinde kullanılmak üzere Tahsisi yapıldı. 6.763 Metrekare alana sahip, Kitap severlerin ve okuyucularımızı özlemle bekledikleri Modern ve her türlü imkana sahip kütüphane projesi uygulanmaya bugün başlanıldı. Çanakkale Milletvekilimiz Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent TURAN’a Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İSKENDEROĞLU’na, Valimiz Orhan TAVLI ve Özel İdare Genel Sekreterimiz Abdullah Köklü Vali Yardımcımıza Çanakkale’mizi Yaşanacak En güzel İllerin üstüne çıkardıkları için okuyucularımız adına şükranlarımızı sunarız.”

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech