Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SMMO’da Seçim Maratonu Son Buldu

Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali

Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(SMMO) 24. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz cumartesi günü Kolin Otel’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Pazar günü yapılan seçimin ardından ise SMMO’nun yönetim kadrosu şekillendi. Buna göre yönetimin 5’te 4 üye kadrosuna Çağdaş Grup ismini yazdırdı…

Geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü, Kolin Otel’de Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(SMMO) 24. Olağan Genel Kurulu toplantıları gerçekleştirildi. Cumartesi yapılan seçimin ardından pazar günü ise seçim heyecanı yaşandı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen seçimler oda hizmet binasında yapıldı.

Çağdaş Grup 5’te 5 yaptı!

Seçimlerde Hüseyin Soykan başkanlığındaki Çağdaş Grup ile Doğan Gürşen başkanlığındaki Özgür SMMM Grubu yarıştı. 258 oyun kullanıldığı seçimlerde 2 tane geçersiz oy sayıldı. 213 oy alan Hüseyin SOYKAN Başkanlığındaki Çağdaş Grup oda yönetim kurulunda 4 kişi ile temsil edilme hakkı kazandı. Kalan bir üyelik ise Özgür SMMM Grubu Başkanlığındaki Doğan Gürşen’in oldu.

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre yönetim kurulu şu; Çağdaş Grup’tan Hüseyin Soykan, Özgün Kamar, Koray Gökalp ve Erhan Karakaş’tan oluştu. Özgür SMMM Grubu’dan ise temsil hakkına Doğan Gürşen seçildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech