Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kedi Köyü mahalleyi ikiye böldü

Esenler Mahallesi Ahmet Priştina

Esenler Mahallesi Ahmet Priştina Caddesi üzerinde bulunan Kedi Köyü bölgede yaşayan apartman sakinlerini ikiye böldü. Kedi Köyü mahallede tartışma konusu oldu.

Esenler Mahallesi’nde 60 metrelik yol olarak bilinen Ahmet Piriştina Caddesi üzerinde bulunan kedi köyü Çanakkale Belediyesi tarafından yapıldığında takdir görmüştü. Köyün yeri, konumu ve kapısı zaman içerisinde tartışma konusu olurken, bölgede çok sayıda kedi ölümü gerçekleşmişti. Ana caddeye bakan yol üzerinden her gün defalarca kez geçen iş makineleri altında kalan kediler, birer birer ölürlerken, mahalle sakinleri her gün cansız kedilerle karşılaşıp durumu yetkililere iletmişlerdi.

Köyün çevresine tel örgü ile kedilerin çıkmaması için ya da büyüyen kedilerin kontrollü bir biçimde çıkması için önlem alınmış bu da yeterli olmamıştı.

Şimdilerde bazı mahalle sakinleri kedi köyünün yerinin hatalı olduğunu sık sık dile getirmeye devam ediyorlar. Yeni imara açılan Karacaören bölgesindeki arazilerde devam eden inşaat faaliyetlerinde çalışan iş makinelerinin güzergahında bulunan kedi köyünün yerinin yanlış olduğu mahalle sakinleri tarafından yetkililere iletiliyor. Sürekli yaşanan kedi ölümlerine karşı vatandaşlar bir önlem istiyorlar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech