Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Tatil başlasın…

Çanakkale’de 66 bin 700 öğrenci dün 2018-2019 eğitim, öğretim yılına noktayı koydu. Öğrenciler karne heyecanı yaşarlarken, bir taraftan da ailelerinden alacakları harçlık ve hediyeleri düşünmenin keyfini yaşadılar. Vali Orhan Tavlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz Gazi Ortaokulu’nda miniklerin karne heyecanına ortak oldular.

Tüm Türkiye’de dün konuşulan tek konu karne heyecanıydı. Öğrencilerin karne heyecanları bir günlüğüne Türkiye’de siyaset geriliminden uzaklaşmamıza vesile oldu. Çanakkale’de 66 bin 700 öğrenci karnelerini aldılar. 2018-2019 eğitim öğretim yılı böylece tamamlanırken, tatil artık resmen başladı. Vali Orhan Tavlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz saat 14.00’te Gazi Ortaokulu’ndaydılar. Çocukların karne heyecanına ortak olan Vali Orhan Tavlı, iki sınıfta öğrencilere karnelerini bizzat takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz karne günü ile ilgili basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamasında, “66 bin 700 öğrenci eğitim öğretim yılının sonuna ulaştılar. Karnelerini dağıttık. Kendilerine şimdiden iyi tatiller diliyoruz. Tabi tatil dönemi her ne kadar tatil olarak adlandırılsa da öğrencilerin hem sosyal hem kişisel gelişimlerine katkı sunacakları bir tatil geçirmelerini diliyoruz. Bununla ilgili Sayın Bakanımızın kendilerine tavsiyelerini ilettik. Öğrencilerimizin bir yandan tatil yaparken, bir yandan da kendilerini geliştirecekleri faaliyetler içerisinde olmalarını diliyoruz. Bu eğitim yılını gayet mutlu bir şekilde tamamladık” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech