Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Markalaşma adına daha dikkatli olmalıyız”

Haziran ayı belediye meclisinde

Haziran ayı belediye meclisinde Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nilgün Gökser, Çanakkale’de estetik anlamda problemler mevcuttur. Bunlardan bir tanesi de belediyenin dondurma tezgahıdır dedi. Gökser, tezgah üzerinden kentteki estetik olgulara dikkat edilmesi gerekir vurgusunda bulundu.

Çanakkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumunda söz alan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nilgün Gökser, sunumda bulundu. Kürsüye gelen Gökser kentteki estetik düzen hakkında açıklamalarda bulundu ve Türkan Saylan Sosyal Tesisleri önünde bulunan belediyenin dondurma tezgahını eleştirdi.

Nilgün Gökser, “Çanakkale’de bazen iş yoğunluğundan olsa gerek küçük ayrıntıların gözden kaçırıldığını düşünüyorum. Bu gözden kaçışın ciddi bir estetik problem oluşturduğunu düşünüyorum. Ben sanat tarihçi ve turizmci kimliğimle bu estetik kavrama oldukça dikkat ediyorum.

Günümüzde bir kentin gelişmişliği kent estetikliği ile değerlendirilmelidir. Bu söylediklerimi temel alarak şehrimizde oluşan estetik bir probleme örnek vermek istiyorum. Türkan Saylan Tesisleri önüne kaldırıma konulan bir dondurma tezgahı bulunmaktadır. Bu tezgah bunca övgü alan, Çanakkale’ye yakışmamaktadır. Estetik açıdan çok daha güzel onlarda dondurma tezgahı vardır. Neden onlardan birisi o sıradan tezgahın yerine konulmasın. Öyle bir tezgah koyalım ki turistler o tezgahın önünde fotoğraf çekilsinler. İşaret ettiğim konu şehrimizde markalaşma adına daha dikkatli çalışmamız gerekmektedir” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech