Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımlar meclisi ikiye böldü

Çanakkale Belediye Meclisi’nin Haziran

Çanakkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen Meclis Toplantısı’nda, Çanakkale’ye yapılan yatırımlar meclisi ikiye böldü. AK Parti sıralarından Çanakkale’nin 16 yıllık hükümet döneminde almış olduğu yatırımlarla yaşanabilir bir kent olduğu görüşüne Başkan Gökhan farklı bir değerlendirmede bulundu.

Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumu dün saat 18.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda, Çanakkale’nin en yaşanılır kent olarak seçilmesi değerlendirildi. Değerlendirme kapsamında Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, AK Parti olarak görev yaptıkları son 17 yılda Çanakkale’nin kişi başına düşen en çok yatırımı alan il olduğunu kaydetti.  Çanakkale’ye yapılan yatırımları tek tek sıralayan Yüksel “Hükümetimiz önderliğinde bakanlıklarca, Çanakkale’ye köprüler, otoyollar, tüneller, hastaneler gibi her alanda her anlamda üst düzeyde, milyarlarca yatırım yapılmıştır.” dedi.

Bunun üzerine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Ben 16 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum, bu kentte yaşanabilir bir kent olmuşsa hem benim hem de bugüne kadar görev yapmış belediye personelimizin ve Belediye Meclisi üyelerimizin de bunda katkısı vardır diye düşünüyorum. Bize de teşekkür edersiniz diye düşünmüştüm ama yapmadınız. Bunu takdir etmemek sizin kanaatiniz. Allah razı olsun çok güzel şeyler yapmışsınız. Bizler vergi veriyorsak sizler bunları yapmak zorundasınız” diye konuştu.

Başkan Gökhan’ın konuşması üzerine tekrar söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel “Haklısınız, Çanakkale’nin en yaşanılabilir kent seçilmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech