Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Yardımcısı İnce Çanakkale’deydi

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce geçtiğimiz günlerde Çanakkale’deydi. Yenice’de vatandaşlarla bayramlaşan İnce daha sonrasında Küçükkuyu’da trafik denetimlerine katıldı. Bizzat trafik denetimlerini yerinde inceledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce geçtiğimiz günlerde Çanakkale’deydi. Yenice’de vatandaşlarla bayramlaşan İnce, sosyal medya hesabından, “Çanakkale-Yenice’de kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ettik. Bakanlığımızca aldığımız bayram trafik tedbirlerinin uygulanmasının önemini vurguladık” dedi.

İnce daha sonrasında Küçkkuyu’ya giderek bölgede yürütülen trafik kontrollerini inceledi. Küçükkuyu’da İnce’nin yanında, Vali Orhan Tavlı, Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanı Emre Önem, Çanakkale Bölge Trafik Şube Müdürü Yasin Pala, Ayvacık İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Yılmaz, Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Aytaç Bayırlı, Jandarma ve Emniyet personelleri katıldı.

İnce, katılmış olduğu trafik denetimleri sonrasında, “Bu bayramda da aldığımız tedbirler ile tüm yurt çapında bu tedbirleri en üst düzeyde uygulamaya çalışıyoruz. Bizlerde bu vesile ile bu gün bu noktadayız. İçişleri Bakanlığı olarak bakanımız başta olmak üzere tüm üst yöneticiler tüm Türkiye’ye dağılmış durumdayız. Trafik tedbirlerini yerinde denetlemeye çalışıyoruz. Kontrol ediyoruz. Vatandaşlarımıza uyarılarda bulunuyoruz. Amacımız sıfır kaza ile trafikteki can kayıplarını sıfıra indirmek. Bu anlamda çok sayıda proje yaptık. Çok hızlı da sonuç almaya başladık. Hem 2019’un ilk beş ayında, hem de bayram tatilinin ilk 5 gününde rakamlar bizi gerçekten bu almış olduğumuz tedbirlerin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. İnşallah bunu sıfırlı noktalara sizlerin de desteği ile çekeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech