Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozcaada’nın sokakları tekrar düzenlendi

Özellikle yaz aylarında tüm

Özellikle yaz aylarında tüm Türkiye’nin gözdesi olan Bozcaada’da sokaklar Bozcaada Belediyesi tarafından tekrar düzenlendi.

Yaz aylarında ziyaretçi sayısı bir hayli artan Türkiye’nin gözde tatil mekanlarından olan Bozcaada’da belediye tarafından sokaklar düzenlendi ve sokak çizgileri yenilendi. Esnafın kapladığı yer için bir sınırlandırma yapıldı ve masaların yer aldığı işgaliye alanları yeniden belirlendi.

Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz konuyla ilgili, “Cumhuriyet Mahallesi restoranları çok daha güzel görünüyor öyle değil mi? Tüm esnafımıza hayırlı bir sezon, bol kazanç diliyoruz. 120 cm’lik yürüyüş yolu sayesinde; Hem mahalle sakinlerimiz, hem de misafirlerimiz rahat bir nefes alacak. Çünkü halkımız evine ulaşırken çok daha huzurlu olacak… Misafirlerimiz çok daha rahat ve özgür bir şekilde güzel sokaklarımızda dolaşacak. Bu sayede esnafımız çok daha güzel, verimli bir sezon yaşayacak. Esnafımızın, herkesin hayrına olan bu uygulama riayet edeceğine olan inancımız tamdır. Şimdiden teşekkür ediyoruz.

Herkesin bu uygulamanın gönüllü takipçisi olacağını biliyoruz. Her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech