Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolu Müftülüğü’nden protokole iftar

Gelibolu İlçe Müftülüğü, Ramazan

Gelibolu İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı dolayısı ile ilçede bulunan kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gelibolu İlçe Müftülüğü’nün haberine göre Gelibolu Öğretmen Evi’nde verilen iftar yemeğine Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya başta olmak üzere 2. Kolordu Komutanı Korg. Zekai Aksakallı, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Sağlam, tüm kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğine katılan davetliler ile tek tek ilgilenen İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, düzenlenen programı teşrif ettikleri için kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Dini duyguların ve milli duyguların zirve yaptığı bu güzel ve önemli günlerin, birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi için birer fırsat olduğunu dile getiren Müftü Özler; “Yüce Allah (cc)’a hamdolsun ki bizleri böylesine mübarek bir aya kavuşturdu. Bu ayda dini duygular insanları adeta kuşatır ve kalpleri zirveye ulaştırır. Yine bu ayda zengin ve fakir demeden insanlar aynı sofrada buluşarak kucaklaşırlar. Bu ay bereket, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayıdır. Bu ayda dargınlıklar ve kızgınlıklar unutularak hep birlikte kardeş olmanın sevincini yaşarız. Mübarek Ramazan ayının başta bizlere, ülkemize ve tüm insanlığa hayır, iyilik, güzellik, sağlık, huzur, bereket ve kardeşlik getirmesini niyaz ve temenni ediyorum” dedi.

İftar programı, dua ile birlikte yapılan güzel sohbetin ardından iyi dilek ve temennilerle birlikte sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech