Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin tek Sürmene bıçakçısı

2. Tarım Fuarı’nda, vatandaşlar

2. Tarım Fuarı’nda, vatandaşlar Sürmene bıçaklarından gözlerini alamadılar.

2. Tarım Fuarı’nda işletmeler stant açarak fuarda yer aldılar. Bu stantlardan birisi de Sürmene Bıçak Dünyası’na aitti. Sürmene bıçakları hatta kılıçları fuarda ilgi odağı olurken, vatandaşlar özellikle kılıçlardan gözlerini alamadılar. Tamamı el yapımı olan ürünler fiyatları ile de görünüşleri ile de fuara damga vurdular. Özellikle kılıçlar fuara katılan katılımcılar tarafından dikkatle incelendi.

Sürmene Bıçak Dünyası’nın sahibi Leyla Ustabaş, fuarda katılımın düşük olduğunu belirtirken, “3 gündür buradayız. 4 günlük fuarın Pazar günü son günü olacak. Etkinlik çok yoğun değildi ama fena da değildi. İstenen düzeyde bir yoğunlukta olmadı. Belki yer olarak Çanakkale’ye uzak oluşundan dolayı kaynaklanıyor olabilir. Çanakkale dükkanım olduğundan, fuarda da bir stant açmayı uygun gördüm. Bıçaklar Sürmene bıçağı olup, el yapımıdır.

Bıçaklar ve kılıçlar ilgi görüyor çünkü Türkiye’nin en iyi bıçakları Sürmene bıçaklarıdır ve herkes bunu biliyor. Burada Sürmene bıçağı satan kimse yok ben bu işi yapan tek kişiyim. Tarımla uğraşan insanlar hayvancılıkla da uğraşıyorlar ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar bıçaklara yoğun ilgi gösterdiler” dedi.

Özellikle Fransız çeliğinden yapılma kılıca bir bakan bir daha baktı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech