Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altı üstü Burger ‘Değil!’

Çanakkale’de, 18 Mart günü

Çanakkale’de, 18 Mart günü Emre Aktan ve Özge Ergen’in ortaklığı ile hizmete açılan ‘Altı Üstü Burger’, damak tadına önem verenlerin daha şimdiden gözdesi oldu… Pek çok farklı çeşitte hamburgerin özel soslarla harmanlanarak servis edildiği işletme, müşterilerden tam not alıyor. GÜNDEM’e konuşan, işletme sahiplerinden Emre Aktan ise kısa zamanda elde ettikleri bu başarıyı “Annemizden, babamızdan gördüğümüz gibi yapıyoruz. Köftemiz, ekmeğimiz günlük ve taze. Hamburgerdeki etin gramajı, içindeki malzemelerin ne olduğu belli. İnsanlar ‘et’ yediğini anlıyor” sözleriyle özetliyor. Mutfağın gizli keşfine varanlar da, bu lezzetin işletme adıyla tezatlık oluşturduğunda ısrarcı! Çünkü yedikleri asla ‘altı üstü burger’ değil!

Cevatpaşa Mahallesi, 2. Bahçe Sokak üzerinde, Golf Çay Bahçesi’nin hemen karşı sokağında açılan ‘Altı Üstü Burger’, şimdiden pek çok kentlinin uğrak mekanlarından biri oldu. Emre Aktan ve Özge Ergen isimli iki arkadaşın girişimiyle açılan işletme, kısa zamanda elde ettiği başarıyla adından söz ettirir oldu.

GÜNDEM Gazetesi’ne konuşan işletme sahiplerinden Emre Aktan, şu ana kadar dükkanlarına hem talebin hem de insanların tepkilerinin gayet olumlu olduğunu söylüyor. Aktan, başarılarının sırrını ve mekanın açılış hikayesini ise kendi sözleriyle şöyle anlatıyor:

“Çocukluk arkadaşımla birlikte başladık”

“Turizm Otelcilik çıkışlıyım ben. Ustalık geçmişim var yani. 6 sene kadar da Hangover’da da çalıştım. Oranın şefliğini yaptım. Sonra da kendi işimi yapmaya karar verdim. Ve Özge’yle birlikte böyle bir şeye kalkıştık… Çocukluk arkadaşıyız zaten. Şu ana kadar da gayet güzel tepkiler aldık, iyi ki buna girişmişiz diyoruz.”

“Özellikle çocuklu aileler çok sık geliyor”

Aktan, şimdiye dek işletmeye oldukça yoğun talep olduğunu ve siparişlere yetişemediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam ediyor: “Çok güzel talep var. Yetişemiyoruz, o kadar söyleyeyim. Yoğunluktan paket servise de çıkamıyoruz o yüzden. Şu ana dek her kesimden müşterimiz geldi. Özellikle çocuklu aileler geliyor mesela sık sık ve beğenerek de yiyorlar. Şimdiye kadar kimseden olumsuz bir eleştiri almadık.”

“Annemizden gördüğümüz gibi yapıyoruz”

Aktan, başarılarını sırrı ise işlerini ‘bildikleri’ gibi yapmaları… Deneyimli işletmeci, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Ekmekleri kendimiz yapıyoruz, köfteyi yine günlük alıyoruz. Ertesi güne ne köftemiz ne ekmeğimiz kalıyor yani. Hepsi günlük oluyor. Annemizden gördüğümüz gibi yapıyoruz. Evdeki gibi yapıyoruz.”

“İnsanlar et yediğini anlıyor”

Aktan, hamburgerlerinde özel soslar kullanıldığını ve geniş bir ürün yelpazeleri olduğunu da belirterek şöyle devam ediyor: “Bizim hamburgerimizde kullandığımız etin gramaj belli, içinde kullanılan malzeme belli. İnsanlar yediğinde ‘et’ yediğini anlıyor. Beğenenler zaten kendi reklamını kendi yapıyor. Sosyal medyada çok fazla paylaşım oldu, herkes ürünleri etiketledi. Oradan da yürüdü gitti, yoğun talep gördü.”

“Gelecekte bayilik verebiliriz”

Aktan, röportajımızın sonunda işletmeleriyle ilgili gelecek planlarından bahsediyor. Şu ana dek bayilik isteyenlerin olduğunu ama henüz buna hazır olmadıklarını belirten Aktan, sözlerini şu cümlelerle noktalıyor: “Henüz çok yeniyiz. Burasını yeni yeni oturtmaya çalışıyoruz. Bayilik isteyenler oldu ama onlara hazır olmadığımızı söyledik. Tabii bu şimdi için geçerli. İlerleyen zamanlarda niye olmasın? Fakat bugün önümüze bakıyoruz ve şu an önceliğimiz insanlara en iyi şekilde hizmet edebilmek…”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech