Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivil memurların sorunları konuşuldu

Sivil Memurlar Sendikası Balıkesir

Sivil Memurlar Sendikası Balıkesir ve Çanakkale temsilcilikleri, Cumartesi günü Çanakkale’de bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe katılan Sivil Memurlar Sendikası Genel Başkanı Serdar Dursun, sendika üyelerinin sorularını yanıtlarken, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde bilgiler aktardı.

Sivil Memurlar Sendikası (Sime-Sen) üyeleri, Çanakkale temsilciliğinin de bağlı olduğu Balıkesir temsilciliği ev sahipliğinde bir araya geldiler. Cumartesi günü Dabakoğlu tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen sendika üyelerine sendikanın Genel Başkanı Serdar Dursun da eşlik etti.

Etkinliğe Dursun’un yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları Ercan Büyükkara ve İbrahim Karayalçın ile Edirne Şube Temsilcisi Halil Çakır misafir olarak da katılım gösterdi. Düzenlenen etkinlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde çalışan sivil memurların sorunları görüşüldü ve konuşuldu. Sorunlar üzerine çözüm önerileri masaya yatırıldı. Genel Başkan Serdar Dursun, Milli Savunma Bakanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığı ile sendika arasında gerçekleşen görüşmelerin neticeleri sendika üyeleri paylaşıldı. Dursun, konuşmasının bir bölümünde “Biz sendika yönetimine gelirken, 100 maddelik bir deklarasyon yayınlamıştık. Bu maddeler içerisinde 25-27 maddede olumlu hamleler yaptık ve pozitif gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki süreçte ise sivil memurların yaşadıkları sorunlar hakkında çözümler yaşanacaktır.” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech