Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Genel Meclisi Toplantıları Sürüyor

İl Genel Meclisi’nin Nisan

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları sürüyor. İkinci ve üçüncü oturumları gerçekleştirilen toplantılarda köylerin su sorunları komisyona havale edilirken, üye seçimleri de devam etti.

İkinci oturumda grup yazıları yerleştirilen AK Parti’li, CHP’li ve MHP’li üyeler yerlerine oturdu. Ayvacık ve Bayramiç köylerine su kaynaklarından içme ve kullanma suyu amaçlı tahsisi konusu görüşüldü.

İhtilaflı karar alınması istenen gündem maddesi için İl Özel İdaresi’nden Su ve Kanal Hizmetleri Müdür Vekili İrfan Tutkun konu ile ilgili bilgi verdikten sonra su kaynakları ile ilgili gündem maddeleri Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu’na havale edildi.

ÜYE SEÇİMİ DEVAM ETTİ

Üçüncü oturumda ise Biga Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetindeki görevinden istifa eden üyenin yerine, yapılan oylamada 18 oyla CHP’li Nihat Öner seçildi. Vilayetler Hizmet Birliği’ne CHP’nin önerisi ile 16’ya karşı 18 oyla Asil Üye olarak Ömer Ar, Yedek Üye olarak Erdinç Ceyhan seçildi. İl İnsan Hakları Kuruluna ise yine CHP’nin önerisi ile aynı zamanda CHP Grup Başkanvekili olan Av. Güneş Pehlivan seçildi.

Yarinki oturumda ise ilçelerin katı atık birliklerine asil ve yedek üye seçimi yapılacak.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech