Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 Polis Tefecileri Kıskıvrak Yakaladı!

KOM Çanakkale Şube Müdürlüğü

KOM Çanakkale Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilik ve nitelikli yağma suçu kapsamında, S.Ç, T.Ç, O.Ç, Y.Ç, Y.Ç, B.Ç, ve D.Ç, isimli şahısların ev ve iş yerlerine operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda çok sayıda suç unsuruna el koyulurken, şüpheli şahıslardan D.Ç ve Y.Ç serbest bırakılırken S.Ç, T.Ç, O.Ç, Y.Ç. ve B.Ç isimli şahıslar ise tutuklandı.

KOM Çanakkale Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre S.Ç, T.Ç, O.Ç, Y.Ç, Y.Ç, B.Ç, ve D.Ç, isimli şahısların ev ve iş yerlerine tefecilik ve yağma suçu kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 4 adet 50.700 TL’lik senet, 5 adet tapu senedi, 2 adet tapu senedi fotokopisi, 1 adet kredi sözleşme senedi, 1 adet araç sözleşmesi,1 adet kaşeli 225.000 TL’lik alacak sözleşmesi,1 adet satış sözleşmesi, 1 adet tabanca, 287 adet 9×19 mm tabanca fişeği, 2 adet av tüfeği ve 10 adet dolu av tüfeği fişeği, 3 adet şarjöre ekipler tarafından el konuldu.

Açıklamada Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılan şüphelilerden D.Ç. ve Y.Ç. isimli şahısların adli kontrol tedbiri ile salıverildiği şüphelilerden S.Ç, T.Ç, O.Ç, Y.Ç. ve B.Ç. isimli şahısların ise sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı belirtildi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech