Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan RATEM Yönetiminde

Çanakkale başta olmak üzere

Çanakkale başta olmak üzere Çan ve Biga bölgelerinde radyo televizyon yayıncılığı yapmakta olan Sadettin Arslan, RATEM yönetim kurulu üyesi seçildi.

Hafta sonu İstanbul’da yapılan toplantıda, Türkiye genelinde toplam 350’ye yakın radyo ve televizyon sahiplerinin katıldığı 9. Genel Kurulu’nda Arslan, ikinci kez yönetime girme başarısını gösterdi. RATEM kurucu başkanı olan Yusuf Gürsoy da bu görevine devam ediyor.

Bilindiği gibi devletin yetkili organları tarafından tek meslek kuruluşu olarak muhatap kabul edilen RATEM, (Radyo, Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği) yeni yönetimi, öncelikli olarak frekans tahsislerini ihale yapılmadan mevcut yayıncılara tahsil edilmesi, gazetelerde uygulanan resmi ilanlarda olduğu gibi kamu spotlarının ücretli hale gelmesi için çalışmaları sürdürüyor.

Çanakkale Medya Grubu Başkanı Sadettin Arslan’ın böylesine ciddiye alınan bir meslek örgütünde, Çanakkale başta olmak üzere Balıkesir bölgesini temsil etmesi yerelden genele giden bir başarı olarak yorumlandı.

Nermin Yıldız

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech