Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan Bauma Fuarı’na katıldı

AK Parti Grup Başkan

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Almanya’da düzenlenen ve 130 Türk firmasının katıldığı Bauma Münih 2019 Fuarı’na katıldı.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı ile dünyanın en büyük fuarı BAUMA MÜNİH 2019’da konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan:2018 yılında 37 milyar dolara ulaşan ticaret hacmi, 3 milyon Türkün yaşadığı, ticari ilişkilerimizle farklı bir ülke olan Almanya’nın ilişkilerimizin geliştirilmesi için daha hassas olunmasının gerektiğini vurguladı.

Çanakkale Köprüsü’nden ve Türkiye’deki diğer büyük yatırımlardan da bahseden Turan;

Alman Adalet Bakanı’nın seçimlerle ilgili eleştirisine Yerel Seçimleri Cumhur İttifakı olarak % 53 ile açık ara önde tamamladıklarını, artık 5 yıl seçim olmayacağını, kalkınma ve reform döneminin başlayacağını vurgulayarak, “Seçimler en az Almanya’daki seçimler kadar şeffaf ve demokratik bir usulle sonuçlanmıştır, her partinin kaybettiği kazandığı belediyeler olmuştur. Sandığa, milli egemenliğe kayıtsız şartsız saygılıyız. İtirazlar kanundan doğan haktır ve takdir halkındır.” dedi.

Bauma Fuarı’na, 2019’da 193 bin 212 m2 alanda 130 adet Türk Firmamızın katıldığını belirten Başkan Turan; ” Almanya’nın göbeğinden haykırıyorum ki Fransa’nın sözde soykırım kararı ileride Makron’un siyasi hayatında bir kara leke olarak duracaktır. Bu sığ polemiğin ve popülarizmin kimseye faydası yok, Fransa ve Türkiye ilişkisini zedelemenin kime faydası var, tarihçilerin konusundan size ne, Fransa önce Cezayir’deki, Ruanda’daki katliamların hesabını versin.” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech