Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kick Boksçularımız Madalya İle Döndü

Çanakkale Kick Boks Takımı,

Çanakkale Kick Boks Takımı, 4-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’ndan 2 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz madalya ile döndü.

Çanakkale Kick Boks takımı 4-7 Nisan 2019 tarihinde Antalya’da yapılan 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda aldıkları 2 Altın, 2 Gümüş, 1 Bronz madalya ile yine büyük bir başarıya imza attılar.

Hasan Akçalı 89 kg Kick Light ve 94 kg Light Contact müsabakalarında altın madalya kazanırken; Şule Banan 60 kg Kick Light’ta gümüş, Necati Ateş Veteranlar Point Fighting 74 kg’da gümüş madalya aldı. Şampiyonaya Türkiye Milli Takımı sporcusu olarak katılan Fatmanur Ozar ise +70 kg light contact dalında bronz madalya kazandı.

Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Kick Boks İl Temsilcisi Serkan Bozacı şunları söyledi;

“Küçümsenmeyecek bir şampiyonadan küçümsenmeyecek başarılar elde ettik. İki binden fazla sporcunun ve 17 ülkenin katıldığı şampiyonada başarı elde etmek çok zordur. Bizim sporcularımız zoru başardılar, kendilerini ve antrenörlerini tebrik ediyoruz.

Ayrıca bu galibiyetle Hasan Akçalı bu yıl Macaristan’da yapılacak olan Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na katılmayı puan olarak garantilemiştir. Kendisini de ayrıca kutluyoruz.

Çanakkale’mize bu başarıları getirebilmemiz için bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Aziz Sinan Alp, Şube Müdürümüz Sayın Sedat Bektaş ve müdürlük personeline, ayrıca Halk Eğitim ve ASO Müdürümüz Sayın Yasemin Şenol ve müdürlük personeline teşekkürü bir borç biliriz.”

Gizem Erdoğan

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech