Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Onlar şehrin koyunları

Büyükşehir olmaya aday olan her platformda adı büyükşehir olacak iller arasında sayılan Çanakkale’nin yakın köylerindeki küçükbaş hayvanlar 8 katlı apartmanlardan oluşan sitelerin arasında otlamaya devam ediyor.

Çanakkale’nin geçtiğimiz yıllarda bazı arazileri imara açıldı ve yapılaşma başladı. Bu araziler arasında Karacaören Köyü’de bulunuyor. Şehre yakınlığı ile bilinen ve verimli tarım arazileri ile meşhur Karacaören’de hayvancılık hala gelir kaynağı oluşturmaya devam ediyor. 60 metrelik yolun hemen yakınında bulunan sitelerin arasında her gün düzenli olarak koyunlar otluyor.

Karacaören sakinleri küçükbaş hayvanlarını 8 katlı sitelerin arasında otlatırlarken ortaya ilginç görüntüler çıkıyor. Modern şehirlerin vaz geçilmezi olarak gösterilen yüksek katlı apartmanların arasında otlayan koyunlar ortaya ilginç görüntüler çıkarttı. Mahalle sakinleri evlerinin pencerelerinden koyunları ilgi ve merakla izlediler. Vatandaş onlar Esenler Mahalesi’nin koyunları onları görünce kendimizi doğal hayatta hissediyoruz yorumlarında bulundular.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech