Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk istifa Kepez teşkilatından geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Kepez Belde Başkanı Eren Türe, yaptığı yazılı açıklamayla görevinden ayrıldığını duyurdu.

Türe açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet eri olarak Ak Parti davasında kutlu yürüyüşe canı gönülden inanmış bizler Alper Altınok yönetiminde yaklaşık üç yıldır sürdürdüğümüz yöneticilik görevinin yanı sıra Sayın Altınok’un aday adaylığı ile birlikte dört aydır üstlendiğim Ak Parti Kepez Belde Başkanlığı görevinden Nisan itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım.

Her daim millet iradesine inanmış demokrasiyi özümseyen bir kişi ve teşkilatımız olarak dört aydır gece gündüz demeden elimizden gelen tüm çabayı göstermemize rağmen 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçiminde Kepez Beldemizde alınan sonuç neticesinde kendimi başarısız addederek temsil makamını boşaltıp yerimize başka kadroların atanmasının ve önünü açmanın daha uygun olacağı görüşünde olduğum için istifa etmeyi uygun gördüm.

Ak Parti davasının bizler sadece gönül vermiş , hizmet üstlenmiş neferleriyiz .Bu kutlu davada hiç kimsenin mevki ve makam işgali ile sadece koltuk sevdası uğruna teşkilatını mağdur etmeye hakkı olmadığını , tek vazgeçilmez insan varsa o da Ak Partimizin kurucusu Türk Milletinin kalplerinde yer edinmiş , tüm dünyaya dünyanın 5 ten büyük olduğunu büyük bir yürek ve cesaret ile ortaya koymuş , mazlum insanların sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’dır. Ak Parti var oldukça bu inancımı her daim her platformda ifade edeceğimden kimsenin şüphesi olamasın.

Benimle birlikte yol yürüyen yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle teşkilatlarımıza ve sahada görünmeden büyük inançla çalışan tüm arkadaşlarımıza emek ve desteklerinden dolayı çok teşekkür eder haklarını helal etmelerini dilerim , varsa benden yana tüm haklarım helal olsun.

Bizleri gururla temsil eden en alt birimden en üst birime kadar görev alan arkadaşlarımla gecesini gündüzüne katan maddi ve manevi destekten çekinmeyen birlikte olmaktan onur duyduğumuz Belediye Başkan Adayımız Sayın Alper ALTINOK ’a da teşekkürlerimi ayrıca bir borç bilirim.

Çalışmalarımız sırasında bizlere büyük desteği olan ve bizleri motive eden Ak Parti Gurup Başkan Vekili Sayın Bülent TURAN, Milletvekilimiz Jülide İSKENDEROĞLU ve bizzati Kepez’imize gelerek hazırladığımız projeleri yerinde inceleyen ve destek sözü veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM ve Eski Bakanlarımız Ahmet ARSLAN ve Osman Aşkın BAK ‘a bizlere gösterdikleri ilgi ve değerden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech