Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerin gündemi İstanbul

CHP Genel Başkan Yardımcısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İstanbul seçim sonuçlarını yakından takip ediyor. Erkek, YSK panelindeki görseli paylaşarak, “İstanbul tabii ki kırmızı” vurgusunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından gündemine öncelikle İstanbul’u aldı. İstanbul’da çıkmaza dönen seçim sonuçları YSK’nın almış olduğu geçersiz oyların sayılması kararı ile bir kez daha bilinmez bir sürece sürüklendi. Konuyla ilgili ulusal ve yerel medyada birçok haber yazıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek İstanbul ile ilgili değerlendirmelerini sosyal medyadan birbiri ardına yapmaya devam ediyor. Erkek geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu paylaşımlarında, “Ak Parti temsilcisi Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na “Sonuçlar kesinleşmeden nasıl kazandım dersin?” diyor. YSK açıklamasında kazandığımız belirtilirken siz nasıl kazandığınızı açıkladınız? Konuşma yaparken arkada niye, “Teşekkürler İstanbul” yazıyor?

YSK anlık seçim sonuçları. İstanbul tabi ki kırmızı” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech