Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Gökhan Sporculara Sahip Çıktı

Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü U 14 Kız Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’ne katılmak üzere Adana’dan Çanakkale’ye yola çıktı. 31 Mart yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı değişti, kulübün sponsoru geri çekildi ve başkan değişince takım Çanakkale’ye 100 km kala Adana’ya döndürüldü. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuya müdahale ederek, “Yeni Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ikili görüşmelerimizi yaptık. O çocuklarımızı Çanakkale’de ağırlayacağız” vurgusunda bulundu.

31 Mart Yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi MHP’den CHP’ye geçti. Belediye’nin el değiştirmesinin ceremesini 14 yaşında olan Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü kız basketbol oyuncuları çekti. Sporcular aylarca Çanakkale’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine hazırlandılar. Takım rakiplerini birer birer geçerek yarı finallere katılmaya hak kazandı ve Adana’dan Çanakkale’ye yola çıktı.

“Başkan değişince sponsor geri çekildi”

Sıkıntı tam bu noktada başladı. Yerel seçimlerde MHP’den CHP’ye geçen Belediyenin spor kulübünün sponsoru çekildiğini açıkladı. Sponsor geri çekilince takıma yoldan geri dönün çağrısı yapıldı. 14 yaşındaki çocuklar Çanakkale’ye 100 km kala Adana’ya geri döndüler ve yaşanılan hayal kırıklığını tahmin etmek zor olmadı.

“Veliler ile görüştük, moraller bozuk ama çocuklarımızı Çanakkale’ye getireceğiz”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaşanan bu hadise ile ilgili gazetemize açıklamada bulundu. Başkan Gökhan, “Adana’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ikili görüşmemizi yaptık. Zeydan beyle konuyu konuştuk ve o başarılı ve Çanakkale yolundan geri dönen çocuklarımızı Çanakkale’de ağırlayacağız. 14 yaşındaki çocukların velileri ile görüştük. Moraller bir hayli bozulmuş ama söz verdik. Çocuklarımızı uçakla İzmir’e getireceğiz. İzmir’den otobüsle alıp Çanakkale’ye getirdikten sonra Çanakkale Belediyespor tesislerinde misafir edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech