Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’ye gelen sporcular geri döndü

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin U14 kız basketbol takımı Çanakkale’de düzenlenen basketbol turnuvasına katılmak üzere Adana’dan yolla çıktılar. Sporcular Çanakkale’ye çok az bir mesafe kala yoldan geri döndüler. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Çanakkale’de düzenlenen basketbol turnuvasına katılmak üzere geçtiğimiz günlerde Adana’dan Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımı yola çıktı. Çanakkale’ye 100 kilometre kala Adana Büyükşehir Belediyesi kız basketbol takımı Çanakkale’ye ulaşamadan geri döndüler. İddialara göre Adana Büyükşehir Belediyesi 31 Mart seçimlerinde MHP’den CHP’ye geçti ve Büyükşehir Belediyesince böyle bir karar alındı.

O kadar yolu Çanakkale’ye ayak basamadan, turnuvaya katılamadan geri dönen kız çocukları Çanakkale’de üzüntü ile takip edildi. Konuyla ilgili dün Çanakkale Belediye Başkanı açıklama yaptı.

“O çocukları buraya getireceğiz!”

Başkan yapmış olduğu açıklamasında, “Ben daha sonra öğrendim. Dün burada kızlar U14 turnuvası için geliyorlar müsabakaya. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin takımıymış. Onları buraya yollamışlar. Sonra buraya 100 kilometre kala telefon edip geri çağırıyorlar. Dedik gelsinler ağırlarız ama onlar dönmüş oldular. Çocuk kızlarımızı bekliyorum aileleri ile beraber. Ağırlayacağız onları. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı da yerine yerleşsin. Veliler ile görüştük, bize teşekkür ettiler ama yetmez. O çocukları getireceğiz buralara” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech