Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Kitap Günleri başladı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Çanakkale Evi’nde MSR Fuarcılık ve Çanakkale Akademi Şiir Ailesi tarafından, 2- 14 Nisan tarihleri arasında sürecek Çanakkale Kitap Günleri dün başladı. Kitap günlerinin açılış gününde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu’da katıldı. Yayıncılar 14 Nisan’a kadar Çanakkale’de vatandaşla buluşacaklar.

2-14 Nisan tarihleri arasında ÇTSO Çanakkale Evi’nde düzenlenecek olan Çanakkale Kitap Günleri dün kurdele kesimi ile başladı. MSR Fuarcılık ve Çanakkale Akademi Şiir Ailesi ortaklığında düzenlenen etkinliğin açılışına Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Türk Kamu Sen Şube Başkanı Resul Demirbaş’da katıldı. Halka açık düzenlenen kitap günlerinin Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklendiği belirtildi.

Açılışta konuşma yapan Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, “Malum Mart Ayı Çanakkale için, Türk Halkı için önemli bir aydı. Çanakkale Zaferinin yıldönümünü birlikte kutladık. Çanakkale bu manada birçok etkinliğe sahne oluyor. Bu güzel etkinliği bu güzel kitap sergisini kutluyorum. Bugün aynı zamanda 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü. Ben bu etkinlikte emeği geçenleri kutluyorum. Kitaplar bu tür etkinliklerde önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Niye önemli bir faktör? Biz tarihimizi kitaplardan, yazılı kaynaklardan öğreniyoruz. Çanakkale 18 Mart’ı da kitaplardan kaynaklardan öğrenmiş oluyorlar. Bunlar hala önemlidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Emeği geçenleri kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech