Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eceabat’ta Değişim Rüzgarı

Önseçimde partililerinin büyük desteğini

Önseçimde partililerinin büyük desteğini alarak CHP’nin Eceabat belediye başkan adayı Metin Övün, yürüttüğü seçim çalışması ve sunduğu projeleri ile değişim bekleyen Eceabatlıların da umudu oldu.

Eceabat’ta değişim rüzgarları esiyor. Eceabat halkı; ilçeye katkı sunacak, yenilik getirecek, geliştirecek adayları bu dönem her zamankinden çok değerlendiriyor. Önceki gün son kahve toplantısını gerçekleştiren Övün’ün emin adımlarla ilerlediği görüldü.

CHP’nin Başkan Adayı Metin Övün ile rakibi İyi Parti’li Saim Zileli’nın yarışı, seçimi kazanmaktan çok Eceabatlılara hizmet… Projelerini ortaya koyan iki aday da değişimin ortağı konumunda…

Geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir katılım ile ilk kahve konuşmasını yapan Övün’e, Eski Dönem Milletvekili Ahmet Küçük’ün de konuşma yaparak desteklediği ikinci kahve konuşmasında daha coşkulu ve daha büyük bir kalabalık destek verdi. Son toplantısında ise projelerini temel hatlarıyla anlatan Övün, daha çok ilçe halkının istek ve temennileri dinlerken soruları da tek tek cevapladı.

 

 

  

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech