Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Bahar yürüyüşü beklendiği gibiydi

31 Mart Yerel Seçimlerine son bir gün kala, Cumhuriyet Halk Partisi, binlerce kişiyle birlikte gerçekleştirdiği ‘Bahar Yürüyüşü’nde gövde gösterisi yaptı. Millet ittifakı CHP Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, CHP’nin tam kadro yer aldığı ve İYİ Parti teşkilatının da katılım gösterdiği ‘Bahar Yürüyüşü’nün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu kalabalık karşısında konuşma yaptı. Gökhan, “Zillet değil, illet değil, kardeşlik ittifakı kurduk biz. Ve yarın da inşallah sandıktan çok ciddi bir oy farkıyla çıkıp tekrar sizlere hizmet etme şerefine nail olacağım” şeklinde konuştu.

“İnsanları sandığa davet edin”

Çanakkale Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, “İnşallah sandıkta yarın büyük bir oy farkı ile bu seçimleri kazanacağız ve bahara ulaşacağız. Bu rüzgarlı hava yarın bahara dönecek. Bu güzel görüntü, coşku çok önemlidir. Hepimiz birbirimizden moral alıyoruz. Bu güvenle, yarın sandığa geleceksiniz ama yetmez, konu, komşu yolda gördüğünüz insanları sandığa davet ediniz. Demokrasi sandıkta tecelli eder. Sandıktan çıkanlar halkı temsil ederler, kimse el süremez.

“Ülgür Gökhan’a oy vermek durumundasınız”

Yarın sandığa giderken neleri düşüneceksiniz diye sorduğumda, çocuklarım için oy vereceğim diyeceksiniz. Engellilerimiz için oy vereceğim ve sonuç itibari ile burada ülkemizin demokrasisine katılım sağlamak için oy vereceğim diyeceksiniz. Oy vermek yetmez, oyu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Ülgür Gökhan’a vermek durumundasınız. Bana ve partime destek olacağınıza inanıyorum.

“Çok ciddi bir oy ile bu seçimi kazanacağız”

Biliyorsunuz bu dönem seçimlere ittifak olarak girdik. Genel Başkanlara teşekkür ediyorum. Sayın Meral Akşener’e, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Bana güvendiler. Burada hep beraber seçim çalışmalarına katıldık ve göreceksiniz çok ciddi bir oy ile bu seçimi kazanacağız.

“Bize oy vermeye hazır mısınız?”

Bu ittifak zillet değil, illet de değil, barış ve kardeşlik ittifakı… Çanakkale zaten yıllardır bu güzellikleri yaşıyor, Çanakkale bu kentte huzur ve barış içerisine yaşıyor. Bu kentte özgürlüklerimizi doya doya yaşıyoruz, inşallah bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Bize oy vermeye hazır mısınız?

“Kimseyi ayrıştırmak yok!”

Değerli hemşerilerim sonuçta 3 ay yorucu bir süreç geçirdik. Gönüllülerimiz, partililerimiz, gençlerimiz çok yoğun çalıştılar. 45 bin haneye girmişiz, hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Bu kentte bu havayı bozmak istemiyoruz. Bu kente gelenler geldikleri anda kente yerleşmeye karar veriyorlar. Bu sizin sayenizde oldu. Pazartesi günü seçim bitecek, bu kentte tüm kardeşlerimizi kucaklayacağız ve onlarla beraber bu mutluluğu paylaşacağız. Kimseyi ayrıştırmak yok! Herkese eşit davranacağız. Ben sizin kaynaklarınızı kullanıyorum. Kaynaklarımız eşit” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech