Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütüphane Haftası Kutlandı

Her yıl Mart ayının

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü kutlanmaya başlanan ve bu yıl 25 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle idrak edilen “Sürdürülebilir Kalkınmada Kütüphanelerin Rolü” temalı 55. Kütüphaneler Haftası Çanakkale ve ilçelerinde coşku ile kutlandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün haberine göre 55. Kütüphaneler Haftası kapsamında okul öğrencileri il ve ilçelerde bulunan kütüphaneleri ziyaret etti. Temel kütüphanecilik hizmetleri ve kitaplar hakkında yetkililerden bilgiler alan öğrenciler okuma saati yaparak keyifli vakitler geçirdi. Okuma sevgisi ve alışkanlığının anlatıldığı etkinliklerde kütüphaneleri ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kütüphanecilik haftası kapsamında öğrencilerle bir araya gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, kitap okumanın en doğal ortamlardan birinin kütüphaneler olduğuna işaret ederek, minik öğrencilere nasihatlerde bulundu. Dokuz,“İnanıyoruz ki sizler çok çalışarak bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak kişilersiniz. Hatta bugünkü doktorlardan, bugünkü mühendislerden veya diğer meslek sahibi kişilerden bu işleri daha iyi yapacağınıza bizler inanıyoruz, sizler de inanın. Hayallerinizden hiçbir zaman vazgeçmeyin. Gün gelecek bizlerin yerinde sizler daha iyisini başaracaksınız. Hangi görevde olursanız olsun en iyisini yapmaya çalışın” ifadelerini kullandı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech