Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Arife tarif gerekmez”

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan son kahve konuşmasını Esenler Mahallesi’nde Muhtarın Kahvesi’nde gerçekleştirdi. Başkan son kahve konuşması öncesinde meşaleler ile karşılandı.

Gökhan konuşmasında, “Her zaman bu kahvede seçim toplantısı yaptığımızda burası seçim sonucunu gösterir. Bu akşam burada görüyorum ki; seçim bitmiş. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin adayı seçimi açık ara almıştır. Artık arife tarif gerekmez.” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kahve ziyaretlerini Perşembe günü noktaladı. Son kahve olan Esenler Mahallesi’ndeki Muhtarın Kahvesi’nde Başkan, diğer kahve konuşmalarından da alışık olduğumuz şekilde meşaleler ile karşılandı.

“Artık arife tarif gerekmez”

Gökhan konuşmasında, “Her zaman bu kahvede seçim toplantısı yaptığımızda burası seçim sonucunu gösterir. Bu akşam burada görüyorum ki; seçim bitmiş. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin adayı seçimi açık ara almıştır. Artık arife tarif gerekmez.

“Burada sadece İYİ Partililer ve CHP’liler yaşamıyor”

Eğer bizim iktidarımızın adayları seçilmezse mali açıdan zora düşürürüz, kaynak vermeyiz’ diyenler var. Öyle bir anlayış olamaz. Belediyeye aktarılan kaynaklar kamu kaynaklarıdır. Her belediyeye nüfusu oranında verilmek zorundadır. Kimsenin tekelinde değildir. İsmail Özay’dan beri bu kentte kendi öz kaynaklarımız ve iller bankası kaynakları ile hem hizmet ettik hem mal varlığımızı arttırdık. Eğer israf etmez, yandaşa peşkeş çekmezsen mevcut gelirlerinle bir kenti rahat rahat yönetebilirsin ve insanların ihtiyaçlarını giderebilirsin. Onun için böyle bir korku salmak hiç kimseye yakışmaz. Hele devlete hiç yakışmaz. Çünkü burada sadece CHP’liler ve İyi Parti’ler yaşamıyor.

“Oylarınızı verirken şunları unutmayın”

Oylarınızı verirken şunları unutmayın. Soma’da maden ocağında canlarımızı yitirdiğimiz sırada birileri birilerini yerde tekmeliyordu. Erdal Kocabıyık’ı tekmeliyorlardı. Yukarıdakilerin adamları. Ceberrut devlet. Edirne’de kanser ilacı temin edilmesini isteyen bir kadının cebine para sıkıştırıldığını ve o kadının o parayı reddettiğini ama daha sonra hakkın rahmetine kavuştuğunu unutmayın. Çorlu’da tren kazasında rahmete kavuşanları, devletin ihmalini ve bugüne kadar hiçbir soruşturma açılmadığını unutmayın. Gaziantep’te ‘Öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar’ diyerek insanları aşağılayan milletvekillerini unutmayın. ‘Bu adilere oy vermeyin’ diyenleri unutmayın. Vatandaşı adi yerine koyanları unutmayın. Gezi olaylarındaki demokratik süreçte hak arayanlara ‘çapulcular’ diyenleri unutmayın. Şehitlere ‘kelle’ diyenleri, ‘Birkaç Mehmet öldü diye meclisi toplayamayız’ diyenleri unutmayın. ‘Her Cuma bir ayet sallıyorum ‘Bakara makara’ deyip dinimizle alay edenleri unutmayın. Bunları hiçbir zaman unutmayacağız. Bu anlayış bu ülkeye barış getirmez. Bunun için mücadeleyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech