Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneşhan’dan İttifakı Yaralayacak Sözler!

Çanakkale’de Millet İttifakı’nın sağlandığı

Çanakkale’de Millet İttifakı’nın sağlandığı ilçelerden biri olan Gökçeada’da seçime dört gün kala ittifaka darbe vuran açıklamalar yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gökçeada Belediye Başkan Adayı olmak isteyen ancak ittifakın sağlanmasıyla aday gösterilmeyen İlçe Başkanı Memet Güneşhan, sosyal medya hesabından “hem nalına hem mıhına” denilebilecek bir açıklama yaptı.

 CHP İlçe Başkanı Memet Güneşhan, Cumhur İttifakı’nın olmadığı ilçede AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Muzaffer Dağlar’ın seçim konuşmasına cevap verdi. Güneşhan açıklamasında CHP’nin Millet İttifakı kapsamında birlik içinde hareket edeceğini vurgulasa da konuşmasının devamında ittifakı yaralayacak nitelikte şu açıklamaları yaptı:

“Ak Parti Gökçeada belediye başkan adayı Sayın Muzaffer DAĞLAR, Meydani kafedeki konuşmasında MİLLET İTTİFAKI Gökçeada belediye başkan adayı Sayın Ünal ÇETİN’İ eleştirirken ‘İkidir KILIÇDAROĞLU’na teşekkür ediyor ama, ittifak yaptığı İlçe başkanı sayın Memet GÜNEŞHAN’ı es geçiyor’ demiş.

Kendisine teşekkür ederim, doğru söze ne denir.

Doğru söylüyor ama maksadının MİLLET İTTİFAKININ tarafları arasındaki kırgınlık veya ayrışmanın derinleşmesini hedeflediğini düşünüyorum.

Uyumsuzluk olsa da CHP’LİLER bilinçlidir, 31 Mart seçimlerinin önemini bilerek ne yapılması gerekiyorsa onu yaparlar.

‘CHP varsa herkes için vardır’

Aslında eksik kaldı dahası var.

İsim söylenmediği, ilçe yönetim kurulu anılmadığı gibi,hiç bir yerde partimizin logosu kullanılmamıştır

Varsın kullanılmasın……….

Partimiz ve yönetim kurulumuz muhatap alınmamış, Partimiz İttifak protokolünde açıkça belirtilen Belediye başkan yardımcılığını alamamış,

BELEDİYE MECLİSİNE ÜYE VEREMEMİŞTİR.

Varsın veremesin…….

Partili görünen iki kişi, Parti üyelerinin, Delegelerinin seçtiği yönetimi hiçe sayarak, dolayısı ile partilileri hiçe sayarak, İYİ parti ile çok önceden, gizlice, içeriği bilinmeyen bir pazarlık ile meclis adaylığı listesine girmişlerdir.

Parti disiplin ve ahlakına aykırı hareket edilmiş, ihanet içine girilmiş, Partililere saygısızlık edilmiş, Pazarlıklarda partimizin elinin zayıflamasına sebep olunmuştur.

Partimiz dış müdahaleler ile bölünürken, parti içinden bu bölünmeye yardım edildi daha neler neler yapıldı.

 Varsın Yapılsın…

Biz Yurtseverler, Ülkemizin yarınlarını düşünenler, Muhakemeyi sonraya bırakarak, Bağrımıza taş basıp, Ağzımızın içi kan dolu olsa da tükürmeden, Ülkemiz için, Yarınlarımız için 31 Marta görevimizi yerine getireceğiz.

Saygılarımızla duyurulur.

#Martın sonu bahar.”

 

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech