Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇATOD’tan Vali Tavlı’ya ziyaret

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği (ÇATOD) yeni yönetim kurulu başkanı İsmet Balkan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Çanakkale Valiliği’nin haberine göre ziyarette Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’nin yeni yönetim kurulu başkanı İsmet Balkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’nin yönetim kurulu başkanı İsmet Balkan,  derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde Tevfikiye köyünde gerçekleştirilmesi planlanan Troiatlon Kültür ve Spor Festivali hazırlılarıyla ilgili bilgi verdi.

2018 Troya Yılında yapılan çalışmalar ve tanıtım faaliyetlerinin Çanakkale turizmine sağladığı katkıların ele değerlendirildiği ziyarette Troya Müzesinin de Çanakkale’nin turizm potansiyeline sağladığı katkılar ele alındı.

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’nin yönetim kurulu başkanı İsmet Balkan ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Valiliği himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2018 Troya Yılının ilan edilmesi ve Troya Müzesinin resmi açılışının 18 Mart 2019 yılında yapılmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanımız başta olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı personeline ve 2018 Troya Yılında 55 ülkede ve 144 Dış Turizm Fuarında Troya’yı ve Çanakkale’yi tanıtan Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğüne teşekkürlerini ifade etti.

Yapılan görüşmelerin ardından Vali Orhan TAVLI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Turizm Tanıtma Derneğinin çalışmalarında başarılar diledi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech