Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Eceabat’a Barışı Yeniden Getireceğiz”

Seçime günler kala, ilçelerde de kahve toplantıları hızlandı. Eceabat’ta belediye başkan adayları arasında ilk olarak kahve konuşması yapan Cumhuriyet Halk Parti’li Başkan Adayı Metin Övün, projelerini anlattıktan sonra en büyük projesinin de Eceabat’a huzurun ve barışın getirilmesi olduğunu kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eceabat ilçe örgütü, Belediye Başkan Adayı Metin Övün’ün ilçe halkı ile buluşacağı toplantı alanına doğru kalabalık bir ekip ile yürüyüş gerçekleştirdi. Eceabat Rıhtım Cafe’de buluşan partililer ve adayı dinlemeye gelen Eceabatlılar, toplantının sonuna kadar ilgiyle takip etti.

CHP’nin Belediye Meclis Üyesi Adaylarını ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının da tanıtıldığı toplantı yaklaşık bir saat sürdü.

“BİR KİŞİNİN DEĞİL, HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK”

“Eceabat’a sevdam var, Eceabat için, geleceğimiz için hayallerim var…” diyerek sözlerine başlayan CHP’li Övün, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Halkımızın iradesi sandıkta değişim diyecek. Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Belediyeciliği ile bir kişinin değil, herkesin yüzü gülecek.

Şöyle bir etrafıma baktığımda, Eceabat’ımızın mevcut halinden daha ileriye gitmesi gerektiğini düşünen, gençlerimize kalıcı iş sahalarının oluşmasını dileyen, esnaf olanlarımızın artık bizler de kazanalım diye çözüm bekleyenleri görüyorum. Sizlere söz veriyorum; biz çalışacağız, her bir Eceabatlı hemşehrim gurur duyacak.

“MAKAM ODASININ KAPISI OLMAYACAK”

Söz veriyorum, Makam odamızın kapısı olmayacak ve hiçbir hemşehrim Belediye Başkanıyla konuşmaya çekinmeyecek. Söz veriyorum, hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

Esnaf nasıl daha çok kazanır, nasıl cazibe merkezleri oluşturulur, bir şehir nasıl markalaşır bunu başaracağız. Hep birlikte Eceabat’ta büyük bir uyanışı harekete geçireceğiz. İhtiyaç ne ise ona uygun proje üretmek ve şehre kazandırmak istiyoruz.

Bütün söylediklerimi bir cümle ile toparlamak isterim, sizlere Söz veriyorum. Eceabat, huzurun, bereketin ve kültürün merkezi olacak. Eceabat’a barışı ve huzurlu ortamı yeniden getireceğiz.”

Toplantı, vatandaşların ilçe hamamı, doğalgaz gibi sorunlarına yönelik sorularla son verdi.

Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech