Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnce’den Destek!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 24 Haziran 2018 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, partisinin belediye başkan adaylarına destek olmak için Çanakkale’ye geldi. Pazar Günü Biga mitingi ile coşkulu bir kalabalığa seslenen İnce, Pazartesi Günü Çan, Bayramiç, Ezine ve Ayvacık ilçeleri ile Küçükkuyu beldesinde Çanakkaleliler ile buluştu.

CHP’nin Eski Dönem Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, ilk olarak Biga’da gerçekleştirdiği mitinginde mevcut Başkan İsmail Işık’a destek oldu. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı İnce, ertesi gün yoğun bir program ile Çanakkale Merkez hariç birçok ilçede miting yaptı.

İnce, Çanakkale’deki en büyük destekçisi Eski Çanakkale Dönem Milletvekili olan Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz’e destek olmak için dün ilk olarak Çan’da yoğun katılımlı bir miting gerçekleştirdi. Sonrasında CHP’nin belediye başkan adayı Mert Uygun’a destek olmak için Bayramiç’te, belediye başkan adayı Halil Büyükerol’a destek olmak için Ezine’de, belediye başkan adayı Mesut Bayram’a destek olmak için Ayvacık’a ve son olarak da mevcut başkan ve belediye başkan adayı Cengiz Balkan’a destek olmak için Küçükkuyu’da kısa mitingler gerçekleştirdi. İnce, dik duruş gösterdiğini söylediği belediye başkan adayları için hepsine oy isterken her zaman yanlarında durma sözü verdi.

İNCE’NİN GÜNDEMİ EKONOMİ OLDU

Her gittiği ilçede coşkuyla karşılanan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İnce, “Seçim varsa geçimi konuşmak gerek” diyerek ülkenin içinde bulunduğu ekonomik değerlendirmeyi de yaptı. Bu seçimin tek bir sloganı olduğunu kaydeden İnce, “Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, nasıl oy vereceksin seni soyana?” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANI SEÇİYORUZ, BAŞKOMUTAN DEĞİL”

İnce konuşmasına şöyle devam etti: “Şimdi ne diyor beka diyor. Ne bekası ya? Memleketin başı belada, ordumu zayıf da haberimiz mi yok? Eğer öyleyse, bak burada bu kadar genç var. Hepimiz askere gideriz, hepimiz! Ne bekası?! Belediye başkanı seçiyoruz, başkomutan seçmiyoruz. Yolumuza, çöpümüze, parkımıza, suyumuza bakacak adam seçiyoruz. Niye beka sorunu olsun?

Ha illa Beka’yı aç bana diyorsan, ‘Bahçeli Erdoğan Koltuk Aşkı’ (BEKA) budur. Milletin bir tarafı bir ittifak kurmuş bir tarafı bir ittifak kurmuş. Hepsi bu memleketin evladıdır.” diye konuştu.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech