Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Çanakkale’ye bu yakışır

Tüm Türkiye’nin tek gündemi olan 31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasi ortam bir hayli gerildi. Diyaloglar, sataşmalar, televizyon kanallarındaki tartışmalar vatandaşın canına tak ettirdi. Çanakkale’de ise durum ülke gündemindeki gergin havanın tam tersi. Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider geçtiğimiz günlerde yan yana bir açılışa katıldılar. Başkan Adaylarına Ak Parti ve CHP İl Başkanları ve Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. Vatandaşlar, “Özlenen görüntüler, Çanakkale’ye bu yakışır” yorumlarında bulundular.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala ülke gündeminde siyaset gergin bir hale büründü. Bu gerginliğin çok uzağında olan Çanakkale’de ise geçtiğimiz haftalarda, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olan Ayhan  Gider ortak canlı yayına çıktılar. Adaylar yan yana oturdukları canlı yayında kamuoyuna projelerini anlattılar.

Ortak canlı yayının ardından Belediye Başkan Adayları Cumartesi günü Çarşı Caddesi’nde açılan Limon Cafe’nin açılışı sırasında bir araya geldiler. Açılışa CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Ak Parti’nin geçmiş dönem İl Başkanı Yeşim Karadağ ve iki partinin Belediye Meclis üyesi adayları katıldı.

Açılış esnasında karşılıklı çay içen ve sohbet eden Ülgür Gökhan ve Ayhan Gider seçime günler kala Çanakkale’ye bu yakışır dedirtti. Bir ara CHP Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, Ak Partili Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile, “Hemşerim hoş geldin” diyerek tokalaştı. Gerginlikten uzak olan ortamda, Ayhan Gider ve Ülgür Gökhan, “Biz Gestaş’ı birlikte kurduk, o zamanlar yan yanaydık, Çanakkale için çalışıyorduk, bu kadar fazla fotoğrafımız çekilmiyordu” diye gülümsediler.

Belediye Başkan Adayları, Vahap-Hilal Emin Özsüer çiftine ait Limon Cafe’nin açılışını gerçekleştirdiler.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech