Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gider, projelerini tek tek anlatıyor

Cumhur İttifakı AK Parti

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider “yeşil alanlar, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla bezenmiş olarak şehrimize yakışır kesintisiz bir kordon yapacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Gider. Ev ve işyeri ziyaretlerinde Çanakkale için projelerini tek tek anlatıyor.

Boğaz İle İlişkili Yeşil Alanlar Üreteceğiz

Kordonboyu düzenlemesi ve tek kordon projesi hakkında bilgi veren Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider  “1.3 kilometre olan sahil hattını 6.1 kilometreye uzatırken Çimenlik Kalesi önünü kamusal kullanıma açacağız. Balıkçı barınağını daha kullanılabilir şekilde Sarıçay ağzında düzenleyeceğiz. Sarıçay’ı geçen bir yaya köprüsü ile yaya sürekliliğini sağlayacağız. Her şeyden önemlisi kullanılabilir, boğaz ile ilişkili yeşil alanlar üreteceğiz” dedi

Sarıçay’ın Denizle Buluştuğu Noktayı Köprü İle Geçecek….

Çanakkale’de bölünmüş iki kordon olduğunu ifade eden Gider, “Birbirinden farklı dokuda iki kordon. Bu durum kent siluetinin parçalı olduğu görüntüsü vermekte. Kordon projesi ile eski kordon Donanma önünden devam ederek, Çimenlik Kalesi önünden Sarıçay’ın denizle buluştuğu noktayı köprü ile geçecek. Devlet Su İşleri alanına yapacağımız doğu ve batının savaşları olan Truva ve Çanakkale savaşının yaşatılacağı savaş müzesi ve etrafında oluşturulacak yeşil alan düzenlemeleriyle birlikte yeniden düzenlenen Hamidiye tabyalarına bağlanan ve Kepez’e kadar uzanan yeşil alanlar, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla bezenmiş olarak şehrimize yakışır kesintisiz bir kordon yapacağız” şeklinde konuştu.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech