Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Zaferin Coşkusu Haluk Levent’le Şahlandı!

Milli duygulara tercüman olan şarkılara getirdiği farklı yorum ile gönüllere taht kuran, sevilen şarkıcı Haluk Levent, Çanakkale Belediyesi’nin Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında şehre geldi. Cumhuriyet Meydanı’nda muhteşem bir konsere imza atan Levent’e, alanı hıncahınç dolduran binlerce Çanakkaleli de eşlik etti. Coşkunun bir an olsun durmadığı, kalabalığın meydandan taşarak caddelere akın ettiği konser boyunca Çanakkale halkı, unutulmaz anlar yaşadı…

Anadolu rock müziğini yeni nesile sevdiren Haluk Levent, özellikle son yıllarda ortaya koyduğu muhalif kişiliği ve sosyal yardımlaşma projeleri adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda ‘İzmir Marşı’nı yeniden yorumlayan sevilen şarkıcı, milli duyguların yükseldiği 18 Mart’ın yıl dönümünde de Çanakkale’ye gelerek pek çok sevilen şarkıyı ve marşı, bu kez Çanakkaleliler için seslendirdi.

Coşku, bir an olsun durmadı

Saatler akşam 9 buçuğu gösterdiğinde orkestrasıyla birlikte sahneye çıkan Levent, ilk olarak eski parçalarından ‘Uçak Yaparım’ı seslendirerek başladı konserine… Art arda 4 şarkıyı birden seslendiren Haluk Levent, ardından ise şehri ve Çanakkale’yi selamlayarak konser alanına tıka basa dolduran Çanakkalelilere teşekkür etti.

Başkan Gökhan’dan Haluk Levent’e teşekkür…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, konser arasında sahneye çıkarak hem Haluk Levent’e hem de alanı dolduran Çanakkale halkına teşekkür etti. Gökhan, konserin gelirinin de Yeni Zelanda’daki hain saldırıda yaşamını yitiren Müslüman vatandaşlara bağışlanacağını açıklayarak, bu duyarlı davranışından dolayı Haluk Levent’e minnettar olduğunu söyledi.

“Yansın, sönsün ışıklar!”

Konser alanını sık sık ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz!’ sloganıyla inleten Çanakkale halkında ise heyecan ve coşku, bir an olsun durmadı. Haluk Levent’in iki saate yakın seslendirdiği şarkılara ve marşlara hep bir ağızdan eşlik eden kalabalık, konserin sonuna doğru ise ‘yansın, sönsün ışıklar’ gösterisini gerçekleştirdi.

Haluk Levent’in ‘yansın’ sözüyle telefonlarının flaşını açan, ‘sönsün ışıklar’ sözüyle ise ekranı karartan vatandaşlar, böylelikle görsel bir şölen ortaya çıkarmış oldu.

İzmir Marşı’nda coşku tavan yaptı

Haluk Levent, konserin sonuna doğru ‘İzmir Marşı’nı seslendirdiğinde ise coşku tavan yaptı. Levent, alandan ayrıldıktan sonra bile binlerce kişi hem zafer şarkıları söylemeye hem de ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları atmaya devam etti.

Ve bir 18 Mart daha böylelikle, zaferin kazanıldığı topraklarda coşku içinde kutlanmış oldu…

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech