Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan, “Tarım bu bölgenin geleceğidir”

Ak Parti Grup Başkanvekili

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan dün Umurbey’de kadınlar kahvesinin açılışına katıldı. Turan Ezine’de kurulması için girişimleri başlatılan Ezine Organize Sanayi Bölgesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Dün saatler 13.00’ü gösterdiğinde Umurbey Belediyesi tarafından yapılan kadınlar kahvesi açılışı gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’da katıldı. Turan açılış töreninde gerçekleştirmiş olduğu kürsü konuşmasında Ezine OSB ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

“91 fabrikanın yapımına başlıyoruz”

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Tarım Gıda OSB’mizin 24 Mart’ta ihalesi yapılarak, Bin 500 dönüm arazi içerisinde 91 fabrikanın yapımına başlıyoruz. Bizim meyvemiz, sebzemiz değerlidir. Hem köprü hem OSB tarımı burada ayağa kaldıracaktır.

“Köyden kente değil, kentten köye göç olacak!”

Tarım üç saç halinde olur. Ulaşımı, OSB’si ve su imkanı olacak. Çevremizdeki Umurbey Barajı başta olmak üzere tüm barajlarımızı ve göletlerimizi ayağa kaldırıyoruz. Köprümüzü büyük oranda yoluna koyduk. OSB’yi inşa ettiğimizde bölgenin tarımı herhangi bir ilin tarımı gibi değil, ihracatı olan bir hale gelecektir. Sakın arazinizi satmayın. Köyden kente göç değil, kentten köye göç olacak bir hale geleceğiz. Tarım bu bölgenin geleceğidir.” vurgusunda bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech