Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik Öğrencilerden Şehitlere Vefa

Çanakkale Atatürk Anaokulu, 18

Çanakkale Atatürk Anaokulu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında tüm öğrenci ve velilerine ecdad aşı olarak bilinen “yağlı buğday çorbası ve üzüm hoşafı” ikram etti.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün haberine göre Atatürk Anaokulu Müdürü Murat Karakaya, “O yıllarda Çanakkale cephesi ve birçok cephede zorlu şartlar altında mücadele eden askerlerimizi bir nebze hatırlanması için simgesel hale gelmiş olan çorba ve üzüm hoşafını her 18 Mart tarihinde öğrencilerimize ve velilerimize ikram ediyoruz. Öğretmenlerimiz; öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun anlatım sergileyerek “Neden Çanakkale Geçilmez” denildiğini video gösterileri, sanatsal etkinlikler ve hikayeler ile anlatmaktalar.” Dedi.

Etkinliğe okul velileri ile mahalle sakinlerinin yanı sıra okul müdürleri, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Adil Çoruk ve Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Keleş katıldı. Etkinliğin akabinde Çanakkale Şehitlerimiz ruhuna dua okundu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech