Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Üzen Kapıköy Gümrük Kapısı açılışına katıldı

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Umat Gümrük ve Turizm işletmeleri Tic.A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen Kapıköy Gümrük Kapısı açılışına katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası’nın haberine göre Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın açılışı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, İran İslam Cumhuriyeti Hoy kenti Valisi Mohammed Abedi  ve bölge işadamlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Umat Gümrük ve Turizm işletmeleri Tic.A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen Kapıköy Gümrük Kapısı açılışına katılım sağladı.

Açılış ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Umat Gümrük ve Turizm işletmeleri Tic.A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen TOBB tarafından 112 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kapıköy Gümrük Kapısının Anadolu’nun, Asya’ya açılan kapısı, Asya’nın da Anadolu’ya geçiş noktası olacağını belirterek, son teknolojiyle hizmete açılan gümrük kapısının hayırlı olmasını diledi. Kapıköy ile İran, Orta Asya ve Türk Cumhuriyetleri pazarına açılan yolun kısalacağı, kültür ve ticaretin canlanacağı belirtildi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech