Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan’da istihdam teşviki bilgilendirmesi

Çanakkale İŞKUR ve SGK

Çanakkale İŞKUR ve SGK İl Müdürlükleri, istihdam teşvikleri bilgilendirme çalışmaları kapsamında Çan’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çanakkale İŞKUR’un haberine göre İŞKUR ve SGK İl Müdürlükleri 2019 yılında uygulanacak İstihdam Teşvikleri ve Uygulamaları hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla Çan ilçesinde seramik ürünleri ve mobilya imalatı yapan firmalar ile Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.

Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, İş ve Meslek Danışmanı Ayşegül Bozkurt’tan kurulu bir ekip tarafından, Pera Seramik, Kale Seramik, Etili Seramik ve Ercem Mobilya firmalarına ziyaretleri hakkında bilgi verdi.

Çalışkan, İşbaşı Eğitim Programı, İşe İlk Adım Projesi, İlave İstihdam Teşviki, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü MEGİP, Kadın-Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Olanların İstihdam Teşviki, Engelli İstihdam Teşviki, Kısa Çalışma Ödeneği, Ücret Garanti Fonu konularında işverenleri ve odaları bilgilendirdiklerini, İstihdam Seferberliği kapsamında ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech