Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar salona sığmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün ve meclis adayları, hafta sonu ilçede oturan kadınlarla bir araya geldi. Kahvaltılı organizasyona katılım yüksek olunca katılımcılar oturacak yer bulamadı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde coşkulu bir katılım ile kadınlara özel eğlence düzenleyen CHP Eceabat İlçe Örgütü ve Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün, hafta sonu da Eceabat’ta bulunan Maydos Restaurant’ta düzenlediği kahvaltılı organizasyonda yüzlerce partili ve destekçi kadınlar ile bir araya geldi.

Yalnızca Eceabat’ta oturan kadınların katıldığı organizasyonda Başkan Adayı Övün, konuşma yaparak katılımcıları selamlarken belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi olan adaylar da kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

“TAZE KANA İHTİYAÇ VAR!”

Övün: “2014 yılında partimin bana verdiği görevle siz değerli Eceabatlılara 5 yıl hizmet ettim. Yaptığımız görevlerde, verdiğimiz bütün kararlarda hesap veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Hepsi Eceabat halkının yararına, iyiliğine olmuştur. Bunun için biz bu seçim boyunca bize ne derlerse desinler her şeye cevabımız var. Bu birlik ve beraberlik ile baharı biz getireceğiz.”

Başkan Adayı Övün’ün konuşmasının ardından bazı kadınlardan ‘taze kana ihtiyaç var’ söylemleri yükseldi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech