Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de Tekvando Şöleni

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve Türkiye Tekvando Federasyonu’nca yürütülen Anadolu Yıldızlar Ligi Çanakkale Tekvando Şampiyonası, Pazar günü yapılan maçlarla sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018-2019 yılı sezonu kapsamında yapılmasını planladığı Anadolu Yıldızlar Grup Tekvando Şampiyonası 8-10 Mart 2019 tarihlerinde Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda yapıldı. Şampiyonaya yoğun ilgi ve katılımın yanı sıra İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere iki takım ile katılması şampiyonaya heyecan ve kalite kattı.

10 ilden yaklaşık 250 sporcunun kıyasıya mücadele verdiği şampiyona 10 Mart 2019 Pazar günü maçları ile sona erdi.

Çanakkale Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık şampiyona ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale olarak şampiyonaya 14 sporcuyla katıldık. Sporcularımızın ortaya koymuş olduğu mükemmel maçlarla bir birincilik, bir ikincilik, iki üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza attık.

Nisanur Karaman birinci, Buğra Duman ikinci, Süleyman Kepenekçi üçüncü ve Seher Gökcan’ın da üçüncü olmalarına rağmen, puanlama da altıncılığı paylaştığı diğer ilin ağır sıklette sporcusu olması Çanakkale’nin bu sıklette sporcusu olmamasından dolayı, kural gereği Çanakkale takımı yarı final müsabakalarına katılamayacak. Sporcularımızın daha çok çalışıp kendilerini geliştirmeleri ve daha da iyi çalışarak hak etiğimiz başarıyı elde edeceğimizi ümit ediyorum.

Şampiyonaya katılarak bizleri onurlandıran Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu’na, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Aziz Sinan Alp’e ve Türkiye Tekvando Federasyonu MHK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş’a şükranlarımızı sunuyoruz.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech