Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakı Pekişti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İl Başkanlığı, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde hafta sonu aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Programa MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP MKYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP MKYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider başta olmak üzere ilçelerdeki ittifak adayları ile çok sayıda Milliyetçi Hareket Partisi’li isim katıldı.

15 Temmuz’dan bu yana yol arkadaşlığı yapan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne de birlikte girmeye hazırlanıyor. Cumhur İttifakı adı altında birleşen pek ülkenin pek çok il ve ilçesinde ortak aday çıkartan AK Parti ve MHP, Çanakkale’de de bayrağı birlikte taşıyacak.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin de bu bağlamda İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlediği il genel ve belediye meclis adaylarının tanıtıldığı toplantıya AK Parti’li isimlerden de yoğun ilgi vardı.

Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve çok sayıda AK Partili ismin de katıldığı toplantı, oldukça coşkulu bir atmosfer içinde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech